Hoe andere ons beoordelen

Wat een leuk en gezellig bedrijf is dit. Ze leveren door heel Nederland. Klant vriendelijke en denken goed mee. Top bedrijf. Super leuk bedrijf. Gezellige mensen die zorgvuldig met je spullen omgaan.

Jan Groen tegels

dc logistics services is een uitstekend bedrijf dat service- en klantgericht werkt, een betrouwbare indruk maakt en snel is met de aflevering van de bestelde producten. Ik kan het iedereen aanraden om contact op te nemen met dit bedrijf indien je ze nodig hebt!

Wouter de Bruin

dc logistics services heb ik ervaren als betrouwbaar, snel, accuraat, flexibel en zeer service gericht! Betrouwbaar en zeer klantvriendelijk bedrijf! Gerund door mensen met passie.

Bluecielo

Als je zelf iets niet kunt vervoeren kun je met een gerust hart dit bedrijf inschakelen. Goede ,betrouwbare en snelle service.

Lisette van den Heuvel

Fijn bedrijf, flexibel en betrouwbaar en dat voor een betaalbare prijs. Ga nog vaak van jullie gebruik maken! 

Badkamerhuis

Vanwege de kleine omvang van het bedrijf weten ze hoe ze om moeten gaan met hun klanten én zeker hoe ze moeten omgaan met de spullen die ze vervoeren. Al enkele keren als particulier gebruik kunnen maken van hun diensten en elke keer tevreden! 

Sabina Sonius

Geweldig bedrijf, altijd bereid om een stapje extra te zetten.

Het Gereedschap

Klantvriendelijk, flexibel, heeft oog voor iedere klant (klein of groot)

Lily Korrel

Erg fijne service. Betrouwbaar en klantvriendelijk. Een aanrader voor het vervoeren van je spulletjes!

Tess Faling

Top, gewoon top koerier

Dick Hoogeboom

Goeie service!!

Wispex

Superservice. Hoge kwaliteit Netjes op tijd.

Marcel Meijer